Akdeniz Üniversitesi Havacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi(AKHUMER),

İHA eğitimleri vermeye aralıksız devam ediyor.

w21.jpeg

Son dönemde kullanımı hızla artan insansız hava araçları artık oldukça yaygınlaştı. Çok çeşitli amaçlarla kullanılabilen insansız hava araçlarının sürücülerinin de belli bir eğitim seviyesinde olması gereklilik haline geldi.  Akdeniz Üniversitesi bünyesinde bulunan AKHUMER de bu bağlamda insansız hava aracı sürüş eğitimleri vermeye aralıksız devam ediyor. Pandemi koşullarında bile adaptasyon sürecini hızla tamamlayarak eğitimlere ara vermeyen AKHUMER 22. dönemini de tamamladı.

Yeni dönem başlıyor

22. dönemini bitirerek hak eden katılımcılara sertifikalarını veren AKHUMER 23.dönem için hazırlıklarını tamamladı. Yeni dönem eğitim programları kayıtları için katılmak isteyenlerin, (0242) 227 20 81 numaralı telefondan veya akhumer07@gmail.com adresinden iletişime geçmeleri gerekiyor. çeşitli seviyede eğitim programları içeren yeni dönem yine şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz olacak.

w22.jpeg

Eklenme tarihi :24.10.2022 10:44:05